Raskaassa liikenteessä riitti puuttumista

Poliisi valvoi Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella eli myös Kangasalan ja Pälkäneen seudulla raskasta liikennettä tehostetusti 15.–21. helmikuuta. Poliisi tarkasti koko poliisilaitoksen alueella yhteensä hieman yli 400 ajoneuvoa, joista vajaa 380 oli kotimaan kilvissä. Tarkastusten yhteydessä poliisi puuttui yhteen ylinopeuteen, yhteen epäiltyyn rattijuopumukseen, 24 ajopiirturirikkomukseen, 32 ajo- tai lepoaikarikkomukseen, viiteen ylikuormaan, 20 puutteelliseen kuormansidontaan ja kahdeksaan kuljettajan tai ajoneuvon asiapaperirikkomukseen. Lisäksi huomauttamista riitti toistakymmentä kertaa tarkkaamattomuutta aiheuttavista tekijöistä, kuten puhelimessa puhumisesta tai esteistä kuljettajan näkökentässä. Valvonnan yhteydessä poliisi myös tavoitti kolme etsintäkuulutettua henkilöä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?