Viialan kirkkokuoro konsertoi Pälkäneellä

Viialan kirkkokuoro konsertoi Marianpäivänä Pälkäneellä.

Viialan kirkkokuoro konsertoi Marianpäivänä Pälkäneellä.

Viialan kirkkokuoro konsertoi Pälkäneen kirkossa Marianpäivänä 13. maaliskuuta kello 18. Viialan kirkkokuoro on pirteä ja nuorekas kuoro, joka toimii Pirkanmaalla Akaan seurakunnassa Viialan alueella. Kuorossa on parikymmentä laulajaa, ja sitä johtaa kanttori Heikki Ali-Löytty. Kuoron päätehtävä on laulaa kotiseurakunnan messuissa ja muissa tilaisuuksissa. Kuoro osallistuu aktiivisesti myös Tampereen kirkkomusiikkipiirin harjoituksiin ja konsertteihin ja pitää joka kevät muiden Viialan alueen kuorojen kanssa kevätkonsertin Viialan kirkossa. Kuoro on myös vieraillut muissa seurakunnissa messuissa ja konsertoimassa.

Viialan kirkkokuoro piti syksyllä 2013 80-vuotiskonsertin, jossa ohjelmassa oli monien a cappella -laulujen lisäksi myös Charles Gounod´n Messe bréve no 7 C ja Georg Friedrich Händelin Halleluja.
Marianpäivänä Pälkäneen kirkkokonsertissa kuullaan muun muassa Û. Reinsoon ja J. Geringerin Ave Mariat, H. Kahilakosken Kaarisilta ja Ylistys sekä J. Althousen Exsultate cantamos festivo. Kuoron solisteina laulavat Kristiina Poutanen ja Esko Lehtonen. Anton Brucknerin Messun C-duuri säestyksestä vastaa Pälkäneen oma kanttori Ritva Huomo. Pianisti Markus Mantere avustaa pianosäestyksellisissä lauluissa.

Tilaisuudessa kannettava kolehti menee Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?