Eagles nousi finaaliin kuilun partaalta

Kangasalan Kisa-Eagles pelaa tänä vuonna kakkosdivisioonan Hämeen lohkon finaalissa. Kotkapaidat kaatoivat välierissä ylöjärveläisen Uplakersin voitoin 2–0. Kahden maalin johtoon ottelun kuluessa karannut Eagles oli ensimmäisessä kohtaamisessa jo lähellä tappiota, mutta nousi ilman maalivahtia isketyllä viime hetken tasoituksella jatkoajalle ja edelleen voittolaukauskisan voittoon lukemin 5–4. Jälkimmäinen ottelu Kangasalla päättyi kotijoukkueen 4–1-voittoon.

Eagles lähtee finaaleihin seitsemän ottelun voittoputkessa. Vastaan asettuu hyvinkääläinen H.K.H., joka runkosarjan voittajana kantaa ennakkosuosikin viittaa harteillaan. Hyvinkääläisjoukkueella on runkosarjamenestyksensä johdosta kotietu, eli otteluista ensimmäinen ja mahdollinen kolmas peli pelataan Hyvinkäällä. Kangasalla pelataan toinen finaaliottelu lauantaina 12.3. kello 18. Hyvinkäällä joukkueet kohtaavat keskiviikkona 9.3. sekä tarvittaessa sunnuntaina 13. maaliskuuta.

Uplakersin kaatoa viime viikonloppuna välierissä tuulettanut Eagles kärsi edellisen tappionsa kakkosdivisioonassa juuri finaalivastustaja H.K.H.:lle. Kyseinen peli pelattiin Kangasalla tammikuun lopussa.

Uplakersin kaatoa viime viikonloppuna välierissä tuulettanut Eagles kärsi edellisen tappionsa kakkosdivisioonassa juuri finaalivastustaja H.K.H.:lle. Kyseinen peli pelattiin Kangasalla tammikuun lopussa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?