Kostiakeskus täyttyy lastenvaatteista ja ohjelmasta

Pienten vaatteet ovat myynnisssä olevista kysytyimpiä, toteaa Kaisa Höijer. Kostiakeskus ja Pälkäneen MLL järjestävät tänä keväänä yhdessä lastenvaatteiden kierräysviikon.

Pienten vaatteet ovat myynnisssä olevista kysytyimpiä, toteaa Kaisa Höijer. Kostiakeskus ja Pälkäneen MLL järjestävät tänä keväänä yhdessä lastenvaatteiden kierrätysviikon.

Kostiakeskuksessa Onkkaalantiellä vietetään ensi viikolla lastenvaatteiden kierrätysviikkoa. Vaatteiden kierrätyksen lisäksi luvassa on monipuolista ohjelmaa viikon jokaiselle arkipäivälle. Luvassa on esimerkiksi muurinpohjalettuja ja satuhetkiä, kasvomaalausta, muskarihetkiä, taikuutta ja jonglöörausta sekä klovniesityksiä. Tarjolla on mehua ja pientä purtavaa.

Tänä keväänä lastenvaatteita kierrätetään ensimmäistä kertaa Kostiakeskuksessa. Aiemmin tapahtuma on järjestetty Perhekeskus Pirtillä. Raha ei tapahtumassa vaihda omistajaa, vaan vaatteita on kerätty tapahtumaa varten jo ennakkoon. Varsinaisella kierrätysviikolla vaatteita ei enää voi tuoda, vaan ideana on päinvastoin hakea uusia tilalle.

Kostiakeskus on tapahtumaviikolla avoinna maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina kello 10–16 ja tiistaina ja torstaina kello 10–18.

Lastenvaatteiden kierrätysviikon ohjelma:

  • Ma: Muurinpohjalettuja klo 10–12, satuhetki 10.30
  • Ti: Satuhetki klo 10.30, kasvomaalausta 14–18
  • Ke: Kasvomaalausta 10–16, muskari 10.30, Matti ja Vili taikatemppuilevat ja jonglööraavat 12–16
  • To: Klovniesitykset, Tellervo Runoriepu ja Anna Kivi, klo 15, 16 ja 17, muurinpohjalettuja 16–18
  • Pe: Muurinpohjalettuja klo 10–12, muskari 10.30.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?