SB Lujalla edessä taas iso viikonloppu

Naisten nousua kakkosdivisioonaan juhlivalla SB Lujalla myös ensi viikonloppu on jännitystä ja mahdollisesti myös riemua täynnä. Lujan edustusjoukkue lähtee lauantaina Sastamalaan jahtaamaan nousukarsintapaikkaa, joka ennen viimeistä turnauspäivää on vaivaisen yhden pisteen päässä.

Luja kohtaa viimeisissä otteluissaan häntäpäähän jumittuneet Steelersin ja SW:n, mutta etenkin SW-ottelun on Lujan leirissä ennakoitu olevan vaikea. Lujan edellinen tappio tuli juuri SW:tä vastaan, joskin tämä tapahtui viime marraskuussa.

Kuutosdivisioonan kymppilohkon kuninkuutta ratkotaan puolestaan Luopioisissa sunnuntaina. Luja-Lukko Areena toimii näyttämönä lohkon viimeisille runkosarjaotteluille. Isot panokset ovat pöydässä heti aamukymmeneltä SB Luja XO:n ja Soolon välisessä mittelössä, jonka voittaja tarraa erittäin todennäköisesti kärki- ja nousupaikkaan.

Luja XO kohtaa lisäksi SC Interin kello 18 turnauksen viimeisessä ottelussa. Joukkueelle tärkeiden pisteiden ohessa Lujassa jahdataan pistepörssin voittoa Harri Marttilalle tai Jarmo Jussilalle.

Sydänhämäläistä väriä Luja-Lukko Areenan päivään tuo lisäksi kentällä nähtävä KU-68:n kakkosjoukkue, jolla on Luopioisissa viimeinen tilaisuus avata tulokaskauden voittotilinsä. Yrityksiä on sunnuntaina tarjolla kaksi – LePo:a vastaan kello 14 ja Nokian KrP:n kolmosta vastaan kello 17.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?