Synkkä koripalloviikonloppu

Aino Valkeapää kamppaili Naantalin Koripalloilijoita vastaan minityttöpelissä

Aino Valkeapää kamppaili Naantalin Koripalloilijoita vastaan minityttöpelissä

Pälkäneen Luja-Lukon koripallojoukkueiden viikonloppu oli tappioiden sävyttämä. Miesten edustusjoukkueelta karkasi suora nousu kolmosdivisioonaan, kun Haka vei yhteiskoululla perjantai-iltana pelatun kärkikamppailun.

Mikrotytöt puolestaan putosivat parhaiden joukkueiden lopputurnauksesta, kun sekä Pirkkalan Viri että Raholan Pyrkivä olivat vahvempia Forssan päätösturnauksessa. Minitytöt pelasivat hyvin ja saivat arvokasta oppia Salon turnauksessa, mutta sekä emäntäjoukkue Vilpas että Naantalin Koripalloilijat olivat vahvempia.

Viikonlopun ainoa voitto irtosi tärkeimmästä ottelusta, kun Pälkäneen ja Raholan yhteisjoukkue raapi 67–56 voiton Turun Riennosta C-tyttöjen SM-sarjassa. Voitto käytännössä takasi RaLuLu:lle paikan kahdeksan parhaan joukkueen lopputurnauksessa. Päivän toisessa ottelussa yhteisjoukkue kiusasi ikäluokan ykkösjoukkue Honkaa parin jakson ajan, vaikkei missään vaiheessa pystynytkään taistelemaan ottelun voitosta.

Kuvasatoa minityttöjen Salon peleistä:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?