Katusählyä ja Matti Nykänen

Matti Nykänen saapuu Krouviin pääsiäislauantaina.

Matti Nykänen saapuu Krouviin pääsiäislauantaina.

Sahalahden Krouvi vauhdittaa kevättä lauantaina 19.3. pelattavalla katusählyturnauksella. Seuraavana lauantaina Krouvin lavalle kiipeää Matti Nykänen.

Krouvi on järjestänyt kevättalvisen katusählyturnauksen jo kymmenkunta vuotta. Kaukalo kasataan ulos, ja pelialustana toimii säästä riippuen lumi, jää, hiekoitussepeli tai asvaltti. Joukkueiden kunto- ja taitoeroja tasataan alustan lisäksi myös sisälajeilla. Kolmessa ekstralajissa voi hankkia lisäpisteitä muun muassa tietojen ja nopeuden avulla.

Katusählyturnaus alkaa lauantaina kello 11. Mukaan otetaan 12 nelihenkistä joukkuetta. Kaveriporukoiden lisäksi mukana on Krouvi omalla joukkueellaan. Kisaisäntänä toimii edellisvuosien tapaan DJ Kimmo. Turnauspäivä huipentuu kasari- ja ysärihenkiseen diskoon.

Krouvissa on luvassa riehakas pääsiäislauantai, sillä 26.3. lavalle nousee Matti Nykänen. Esiintymisiinsä täysillä panostavan Nykäsen keikka on herättänyt runsaasti etukäteiskiinnostusta, mutta lippuja ei myydä etukäteen, vaan vasta ovelta.

Krouvi on saanut vuosien varrella osansa entisen mäkikotkan värikkäistä vaiheista. Nykänen on buukattu kahdesti aiemminkin Sahalahdelle, mutta molemmat keikat peruuntuivat viime hetkellä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?