Laulujen ja tarinoiden mies saapuu Kangasalle

Rainer Friman konsertoi Kangasalla huhtikuun alussa.

Rainer Friman konsertoi Kangasalla huhtikuun alussa.

Rainer Friman ei iskelmätähtenä esittelyjä kaipaa. Frimanin yli 40 vuotta kestäneen menestyksekkään uran varrelle on kertynyt monia hittejä ja yli 600 000 myytyä levyä, miljoonia keikkakilometrejä, lukemattomia esiintymisiä ja ennen kaikkea kohtaamisia ihmisten kanssa, kansan syvimmistä riveistä aina yhteiskunnan huipulle. Pelkkä määritelmä ”iskelmätähti” ei kuitenkaan riitä kuvaamaan Frimania, sillä hän on myös toimittaja, luennoitsija ja kirjailija.

Tavallisista keikoista poiketen ”Laulun ja tarinan illassa” Friman laittaa itsensä likoon uudella tavalla yhdistämällä useat roolinsa ainutlaatuiseen esiintymiseen, jossa kuullaan hittien lisäksi tarinoita lauluista, kohtaamisista ihmisten kanssa ja ennen kaikkea kertomuksia Frimanin omasta elämästä. Laulun ja tarinan ilta kuullaan Kangasala-talossa lauantaina 2. huhtikuuta kello 18.

Illan tarinat ovat Rainer Frimanin. Musiikin sovituksesta vastaa Antti Toivola. Frimania säestävät Antti Toivola, kitara ja Yrjö Juhala, piano.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?