Vellamo keikkailee Lounarissa

Suomessa vietetään aprilli-päivää heti huhtikuun ensimmäisenä päivänä. Aprillia ei kuitenkaan ole se, että Eräjärven Lounari aloittaa kevään keskimmäisen kuukauden monipuolisella musiikkikattauksella. Lauantaina 2. huhtikuuta vieraaksi saapuu kokkolalainen Vellamo-yhtye. Tämän vuoden aiemmat keikkapaikat USA:ssa ja Uudessa Seelannissa saavat siis arvoisensa jatkot Eräjärvellä. Vellamo tulee Lounariin kolmannen levynsä julkistamiskiertueella. Kyseessä on folk-rockyhtye, jota luotsaavat Pia Leinonen ja Joni Tiala. Basistina on Janne Ylikorpi ja rumpalina Timo Tikkamäki. Vellamon musiikki perustuu paljolti kalevalaiseen tarustoon. Keikka alkaa kello 21 jälkeen.

Sunnuntain 3.4. kahvikonsertissa musisoimassa ovat puolestaan Merikanto-opiston opettajat. Duo Sonante -nimellä esiintyvät Annamari Ylä-Soini ja Leena Lukkari. Heidän instrumenttejaan ovat piano ja huilu. Konsertti alkaa kello 15.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?