Hei me nauretaan!

Kangasalan kulttuuriosuuskunta Terä on järjestänyt Kangasala-talossa Arimon stand up -klubeja. Kevään viimeinen klubi-ilta on tiedossa tulevana lauantaina, kun Kangasala-talon lavan valloittavat Mika Eirtovaara, Johanna Tohni, Mikko Järvinen ja Arimo Mustonen.

Mika Eirtovaara vie yli 3000 keikan kokemuksella katsojansa matkalle omaan absurdiin maailmankuvaansa ja hurmaa jokaisen loppuun asti viilatulla fyysisellä taituruudellaan.  Johanna Tohni  on tv:stä tuttu piinkova huippukoomikko. Tampereen Jankassa asuva yksinhuoltaja naurattaa terävillä huomioillaan arjen askareista sosiaaliseen eriarvoisuuteen. Mikko Järvinen on puolestaan urheiluhullu penkkiurheilija, jonka ura on kovassa nousukiidossa. Arimo Mustonen, klubien nimimies, hauskuuttaa katsojia vauvasta vaariin, Lontoosta Utsjoelle asti. Hän on myös yksi Suomen ahkerimmin keikkailevista koomikoista.

Arimon stand up -klubi: Kevätnaurut Kangasala-talossa la 9.4 klo 19

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?