Minitytöt päättivät kevään voitokkaasti

Josefiina Tikka pelasi kauden parhaan pelinsä.

Josefiina Tikka pelasi kauden parhaan pelinsä.

Pälkäneen mikrotyttövoittoinen joukkue totutteli kevään ajan minityttöjen tahtiin. Kova koripallokoulu palkittiin kevätkauden päätösottelussa toisella voitolla.

Heta Östring palkittiin Rauman päätöspelissä Luja-Lukon tsempparina.

Heta Östring palkittiin Rauman päätöspelissä Luja-Lukon tsempparina.

Avausvoitto irtosi talvella, kun Forssa kukistui yhteiskoululla. Lauantaina Luja-Lukko haki sarjan päätteeksi 52–43 vierasvoiton Raumalta.

Kaaron Roima juotti viime keväänä pälkäneläisille karvasta kalkkia mikrotyttöjen lopputurnauksen finaalissa. Nyt koko kentän puolustus piti isot raumalaiset poissa korin alta ja vieraat karkasivat avausjaksolla jo 14–2 johtoon. Toisella jaksolla raumalaiset kavensivat eroa kuudella pisteellä ja herättelivät pälkäneläisiä hyvän olon tunteestaan.

Puoliajalla Luja-Lukon pukuhuoneessa käytiin taktiikka uudelleen läpi ja heräteltiin tsemppimeininkiä. Jokainen pelaaja halusi voittaa juuri tämän ottelun. Kolmas jakso olikin Luja-Lukon näytöstä ja ero kasvoi jo 15 pisteeseen.

Aino Valkeapää teki puolet Luja-Lukon pisteistä, kun se haki voiton Raumalta.

Aino Valkeapää teki puolet Luja-Lukon pisteistä, kun se haki voiton Raumalta.

Viimeisellä jaksolla pälkäneläiset keskittyivät pitkiin hyökkäyksiin ja maltillisiin ratkaisuihin. Vaikka Kaaro onnistui kaventamaan, niin voittajasta ei jäänyt epäselvää: kevään toinen voitto Luja-Lukolle 43-52.

Ottelun tsempparina palkittiin kymmenen pistettä tehnyt Heta Östring. 26 pistettä pussittanut Aino Valkeapää heitti puolet Pälkäneen pisteistä ja tarjoili monta hyvää syöttöä, joista sai nauttia etenkin 14 pistettä tehnyt Sini Hirvonen. Josefiina Tikka pelasi kauden parhaan pelinsä. Kori jäi tällä kertaa tekemättä, mutta eivätpä pisteitä tehneet myöskään Josen puolustamat pelaajat.

 

Minitytöt, 2. divisioona

KaaRo – Luja-Lukko 43–52

 

FoKoPo 7 6 1 476-291 12
Vilpas 7 6 1 475-322 12
Nako 7 4 3 353-357 8
PirVi 7 4 3 379-344 8
Pyrintö 7 4 3 376-323 8
PäLuLu 7 2 5 273-409 4
KaaRo 7 1 6 272-406 2
FoA 7 1 6 300-452 2

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?