LP:n kausi päättyi kyyneliin

LP Kangasala sijoittui lentopallon Mestaruusliigassa neljänneksi. Joukkue hävisi Pitkäjärvellä tiistai-iltana Oriveden Ponnistukselle ratkaisevassa kolmannessa pronssiottelussa luvuin 0–3 (24–26, 22–25, 19–25).

Avauserässä LP kiri OrPo:n selvän johdon kiinni mutta kaatui lopulta jatkopalloilla. Toisen erän alun vahva ote lipesi LP:ltä osittain Salla Karhun – entisen LP-pelurin – vahvaan sisääntuloon kangasalalaisten ollessa niskan päällä. Kolmannessa OrPo rutisti väkisin voittoon, kun pakkovoiton ajatus alkoi erän kuluessa kipsata kotijoukkuetta.

OrPo:lle pronssi oli jo kahdeksas mitali kymmenen viime kauden aikana. LP:n sijoitus seurasi edellisvuosien kaavaa: hopeavuotta seuraa neljäs sija. Joukkue on kuuden liigavuotensa aikana napannut kolme mitalia ja ollut viidesti mitalipeleissä.

Tällä kaudella LP:n palkintokaappiin kertyi myös hopeaa Suomen cupista aiempien cup-mitaleiden seuraksi.

Kun vuoden työ ja mahdollisuus saavuttaa jotakin kenties ainutkertaista valuvat käsistä ilman palkintoa, nousevat tunteet helposti pintaan.

Kun vuoden työ ja mahdollisuus saavuttaa jotakin kenties ainutkertaista valuvat käsistä ilman palkintoa, nousevat tunteet helposti pintaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?