Osuustoiminta-ilta Pytingissä

Kevään korvalla virinnyt osuustoiminta-aate on saanut sen verran kannatusta Luopioisissa, että paikalle on päätetty kutsua asiantuntijaksi Ulla Leppänen Osuustoimintakeskuksesta.  Ensi maanantaina 18.4. kello 17 onkin jokaisella mahdollisuus ottaa selvää, mitä osuustoiminnallinen yrittäjyys tarkoittaa. Tilaisuus järjestetään Mikkolan Pytingissä ja on maksuton. Paikalle toivotaan niitäkin, jotka eivät jostakin syystä päässeet mukaan edelliseen tapaamiseen saman aiheen ympärillä. Myös myöhäisheränneet osuuskunnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Alkuillasta kuullaan yleisempää tietoa osuuskuntien toiminnasta ja sen jälkeen keskustellaan yksityiskohtaisemmin juuri Luopioisiin kaavaillun työosuuskunnan mahdollisista suuntaviivoista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?