Tuomasmessu kutsuu sunnuntaina Luopioisten kirkkoon

Tuomasmessu enkelitSunnuntaina 17. huhtikuuta kello 18 Luopioisten kirkossa  vietetään Tuomasmessua, jonka järjestelyistä vastaa viime vuonna perustettu seurakunnan aikuistoiminnan vastuuryhmä. Suuri osa noin kolmestakymmenestä vapaaehtoisista oli rakentamassa myös Pälkäneen kirkossa pidettyä Tuomasmessua helmikuussa.

Messun bändissä soittavat Aleksi Kalliokoski, Helene Haataja, Juha-Markus Kaaja, Arja Nuuttila ja kanttori Johanna Lemmetyinen. Esilauluryhmään voi edelleen liittyä ilmoittautumalla Johanna Lemmetyiselle, sillä ainoa harjoitus pidetään vasta ennen messun alkua.

Messussa siunataan matkaan seurakunnan uudet nimikkolähetit Elina ja Juha Lind, jotka pitävät myös messun puheen. Yksi rukousalttareista kertoo Nepalista, Lindien tulevasta työkentästä.

Juontajana toimii Martti Ylipää ja liturgina Janne Vesto. Messun päätteeksi nautitaan iltatee kirkossa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?