Kopperoisia rannoilla ja kylänraitilla

Ihmetyttää Timo Ailion kommentit rantoihin rakennetuista ”kaiken maailman kopperoisista”. Voisi luulla, että omat purkukuntoiset kopperot Keskitien varrella ynnä muut romut häiritsisivät hänen esteettistä silmäänsä. Ainakin lenkkeilijöiden silmiin ne osuvat muuten niin siistin kylätien varrella.

Veneilijöiden silmiin taas sattuu luodolla kivien päällä oleva kalamajakoppero, joka estää luodon virkistyskäytön muilta kuin omistajalta. Myös kalamaja on käsittääksemme AiIion.

Lenkkeilijä ja veneilijä

Yksi kommentti

  1. kulkija

    Puuttumatta siihen, mitä kukakin omalla pihallaan säilyttää sanoisin, että Kukkian kauhistus on kunnan siivoamatta jättämät entiset vuokramökit. Vuokralaiset ajettiin pois mökeistään, kun Rajalanniemeen lohkottiin kalliita tontteja. Nyt autiomökkejä on rikottu ja ympäristö on kulkukelvoton. Milloin kunta siivoaa rannat mökinraadoista ja risuista?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?