Ohjelma täydentyi: Kirkastusjuhlien tuoreita nimiä ovat Ellinoora ja Jannika B

Yö, Ismo Alanko, Elastinen ja Chisu tähdittävät Kirkastusta

Itseään täysillä likoon pistävä Ismo Alanko saapuu jälleen Kirkastusjuhlille.

Itseään täysillä likoon pistävä Ismo Alanko saapuu jälleen Kirkastusjuhlille.

Aitoon Kirkastusjuhlilla esiintyy tulevana kesänä mahtava kattaus suomalaisen rockin legendoja, kun , Ismo Alanko, Kaseva ja jo 20. Kirkastusjuhlakeikkansa tekevä Apulanta liittyvät jo aiemmin julkistettujen esiintyjien joukkoon.

Jäähalleja täyttävä Elastinen kuuluu Kirkkareiden vetonauloihin.

Jäähalleja täyttävä Elastinen kuuluu Kirkkareiden vetonauloihin.

Naisenergiaa esiintyjäkaartiin tuo muutaman vuoden tauolta palannut Chisu. Myös tämän hetken kuumimmat miesartistit, toukokuussa Hartwall-areenalla esiintyvä Elastinen ja keikkalavoilla kansaa pitkin talvea hurmannut Olavi Uusivirta tulevat nostattamaan Kirkastusjuhlien tunnelmaa.

Kuten Kirkastusjuhlilla tapana on, tänäkin vuonna Aitoossa esitellään myös joukko vähemmän tunnettuja artisteja. Paikkansa Honkalan lavalla saa viime vuonna ensisinkkunsa tehnyt naisartisti Ellinoora. Ensimmäistä kertaa Kirkastusjuhlien lavalla on myös Jannika B.

Viime kesänä juhlien yllättäjäksi noussut, Keski-Euroopan suurilla festivaaleillakin kiertänyt Steve´n´Seagulls palaa niin ikään Aitoon lavalle. Tiedossa on hurmosmaisen taidokkaita kantrihenkisiä versioita tunnetuista heavy-klassikoista.

– Tänä vuonna saimme suurin piirtein ne artistit, joita haimmekin, kertoo Kirkastusjuhlien promoottori Jarmo Salonen.

– Ohjelmisto on kaikkiaan monipuolinen ja yllättävä, ja saattaa meillä vielä joku yllätys takataskussa olla.

Aiemmin julkistettuja Aitoon Kirkastusjuhlien esiintyjiä ovat Sanni, J. Karjalainen, Erin, Tiisu, Freukkarit, JVG, Eläkeläiset ja Anssi Kela. Kirkastusjuhlat järjestetään tänä vuonna 9.–11. heinäkuuta.

Steve´n´Seagulls pistää rockklassikot uusiksi.

Steve´n´Seagulls pistää rockklassikot uusiksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?