Seppo Jokinen kirjailijavieraana Sahalahdella

Seppo Jokinen saapuu Sahalahden Kirjanystävien vieraaksi maanantaina.

Seppo Jokinen saapuu Sahalahden Kirjanystävien vieraaksi maanantaina.

Seppo Jokinen saapuu kirjailijavieraaksi Sahalahden kirjastolle maanantaina 25.4. kello 18. Luvassa on kirjailijan kuulumisia ja taustatietoa uusimmasta Rahtarit-dekkarista.

Jokinen julkaisi ensimmäisen komisario Koskisesta kertovan dekkarinsa vuonna 1996. Sen jälkeen kirjoja on ilmestynyt vuosittain: 21. Koskisen tutkimuksista kertova tarina Rahtarit tuli painosta juuri äskettäin.

Seppo Jokinen on vakiinnuttanut asemansa suomalaisen dekkarikirjallisuuden kärkinimien joukossa. Tamperelaiskirjailijan dekkareja voisi kai luonnehtia kotiseutukirjoiksikin. Päähenkilö komisario Koskinen työskentelee Tampereen poliisilaitoksella ja dekkarien tapahtumat sijoittuvat Tampereelle. Monien lukijoiden mielestä kirjojen parasta antia on kuitenkin erityisesti elävä henkilökuvaus.

Sahalahden Kirjanystävät ovat seuranneet Seppo Jokisen kirjailijanuraa tiiviisti: hän vieraili Sahalahdella ensimmäisen kerran vuonna 1998. Vuonna 2005 Jokinen oli mukana julkistamassa Kirjanystävien ”jatkodekkaria” Sahalahden multiin, johon hän oli kirjoittanut aloitusluvun.

Kirjailijavieraana Seppo Jokinen, Sahalahden kirjasto ma 25.4. klo 18.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?