Kesän tapahtumat jo nyt esillä

Kukkian tapahtumahakemisto uudistui

Luopioisten Yrittäjät uudistivat kukkialle.fi -sivuston tapahtumahakemiston.

Luopioisten Yrittäjät uudistivat kukkialle.fi -sivuston tapahtumahakemiston.

Luopioisten Yrittäjät uudistivat kukkialle.fi -verkkosivuston tapahtumahakemiston. Hakemisto palvelee tapahtumien tiedottamista ja samalla se on koko seudun markkinointiesite, joka näyttää seudun koko tapahtumakirjon, ensi kesä on jo nyt kattavasti esillä.  Hakemisto löytyy kukkialle.fi -sivuston yläpalkista tai suoraan osoitteesta http://www.kukkialle.fi/tapahtumat/.

Jokaisesta tapahtumasta on näkyvissä päivämäärä, tapahtuman otsikko, tapahtuman seloste sekä verkkosivuviittaus esimerkiksi tapahtuman kotisivuille tai Facebook-sivuille.

Hakemisto näyttää kaikki tulevat tapahtumat yhdellä klikkauksella. Tapahtuman kuvaa, otsikkoa tai tekstiä klikkaamalla pääsee edelleen tapahtuman omille verkkosivuille. Hakemisto sisältää myös kuukausikohtaiset toimintonapit, joilla kuukauden tapahtumat saadaan näkyviin. Tämä koskee myös edeltäviä kuukausia. Näin hakemisto palvelee myös seudun ympärivuotisen toimeliaisuuden esitteenä.

Tapahtumahakemisto on kaikille tapahtumille avoin ja ilmainen palvelu. Tapahtuman voi ilmoittaa sivustolle myös sähköpostiosoitteella kukkialle.fi@gmail.com.

Tapahtumien Kukkian kierros

Heinäkuun ensimmäinen lauantai on hyvä esimerkki Kukkian seudun vilkkaista kesäpäivistä, jonka voi viettää vaikkapa kiertämällä Kukkiaa tapahtumasta toiseen. Aloittaa voi Luopioisista Pytingin puistossa kunnan kesäpäiväkahveilla ja jatkaa iltapäivällä Puutikkalaan jousikvartettikonserttiin. Illan suussa perinteiset Haltia-päivät keräävät Haltian torpan täyteen väkeä ja loppuillasta ohjelmassa on muun muassa Kuohijoella Aslak and The Eskimos -klubilla jokakesäinen ’pakko olla paikalla’ irkkuduo.

Samanlainen kesälauantai on 23.7, jolloin unikeko herätetään Kuohijoella Unikeonpäivän tapahtumassa,  sitten Kukkia Triathlon täyttää Luopioisten rantakeskuksen sekä näkyy juoksijoina ja pyöräilijöinä pitkin Kukkian rantateitä. Rautajärvellä väkeä kerää Vanhan Savotan metsä- ja maatalousnäyttely. Viikonlopun kruunaa sunnuntaina päivällä Kuohijoen kesäteatteri ja Kirstin päivän laulajaiset sunnuntaina illalla Vihavuodessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?