Luja-Lukko: Entinen liigapelaaja Daniel Nummi pudotti pälkäneläiset kyydistä, Jussi Jokinen esitteli taitojaan

Nousukarsinta meni korisnäytökseksi

22 pistettä heittänyt Jussi Jokinen intoutui esittelemään taitojaan nousukarsintojen päätteeksi.

22 pistettä heittänyt Jussi Jokinen intoutui esittelemään taitojaan nousukarsintojen päätteeksi.

Pälkäneen Luja-Lukko ei pystynyt kotikentällä hävityn avausottelun jälkeen ihmeeseen, vaan kärsi tappion myös toisessa nousukarsintaottelussa Raumalla. Rauma Basket vei toisen pelin 87–61 ja nousi kolmosdivisioonaan yhteistuloksella 175–126.

Pälkäneläiset pystyivät parantamaan ensimmäisen osaottelun jälkeen, vaikkei aivan kaikkia pelaajia saatukaan Rauman reissuun mukaan. Mutta myös raumalaisilta löytyi vielä uusi vaihde.

Entinen liigapelaaja Daniel Nummi keskittyi avausottelussa puolustamiseen ja Pälkäneen ykkösnyrkin Jaakko Saukkosen vartiointiin. Raumalla mies esitteli heittotaitojaan ja järjesti kotiyleisölle kunnon korisnäytöksen. Tasaisen avausjakson jälkeen raumalaiset löylyttivät Luja-Lukkoa toisella kympillä peräti 30–9. Reilun parinkymmenen pisteen johto kesti päätösvihellykseen saakka.

Jälkimmäinen puolisko meni hyvätasoiseksi pelailuksi, sillä nousijajoukkueesta ei enää ollut epäselvyyttä. Luja-Lukon Jussi Jokinen intoutui esittelemään kikkakirjansa temppuvalikoimaa. Näyttäviä koreja taituroinut Jokinen tehtaili 22 pistettä. Jaakko Saukkonen heitti 19 pistettä ja Joonas Saukkonen yhdeksän.

Molemmat karsintapelit olivat hienoja ottelutapahtumia. Alasarjoissa saadaan yleensä pelata rauhassa, mutta ratkaisupeleissä paikalliset junnut toivat saliin tunnelmaa. Raumalla suurimmat suosionosoitukset keräsi Jesse Junnila, joka läpiajon päätteeksi donkkasi näyttävästi.

Vaikka uusi sarjataso jäi nousijajoukkueelta vielä valloittamatta, niin Luja-Lukko osoitti omaavansa siihen vaadittavaa potentiaalia. Seuraava harppaus voidaan ottaa nopeastikin, jos kaikki palaset vain loksahtavat kohdalleen.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>