Koko illan show: Tapahtumailta kerää väen Rautahoville

Vetonaulana kovassa nosteessa oleva Tiisu

Tiisu tähdittää Rautahovin tapahtumailtaa vappuaattona.

Tiisu tähdittää Rautahovin tapahtumailtaa vappuaattona.

Rautahovilla riittää tunnelmaa vappuaattona, kun Rautajärvelle saapuu kovassa nosteessa oleva Tiisu. Kesällä Aitoon Kirkastusjuhlillakin esiintyvä rockbändi soittaa Rautahovilla kello 21.30 alkaen.

– Aika ison työn sai tehdä, että saatiin bändi tänne esiintymään: heillä kun sattuu olemaan samana iltana keikka myös Helsingissä. Mutta onneksi keikka järjestyi, olen itsekin kova Tiisu-fani, tapahtuman järjestelyistä vastaava Mika Hippeläinen MKH Rakennustarvikkeesta sanoo.

Tiisu on tunnettu etenkin kappaleistaan Elämältä turpiin sain ja Tänään sä musta hullaannut, jotka ovat molemmat soineet ahkerasti suomalaisilla radiokanavilla. Yhtyeen esikoisalbumi Elämän koulu julkaistiin elokuussa 2015.

Yhtyeeseen kuuluvat laulaja-kitaristi Henrik ”Tiisu” Illikainen, kitaristi Petteri Pulkkinen, basisti Väinö Karjalainen, rumpali Riku Sonkkanen, kosketinsoittaja Antti Vuorenmaa ja Mikko Aaltio (perkussiot, puhaltimet, kitara).

Koko illan ajan tapahtuu

Rautahovin tapahtumaillassa riittää paljon ohjelmaa ennen Tiisun keikkaakin. Kello 17 alkaen paikalla on paikallisia yrittäjiä, jotka esittelevät juhlaväelle palveluitaan. Rautahoviin on tulossa parikymmentä eri alojen yrittäjää Pälkäneeltä, Rautajärveltä ja Kuhmalahdelta.

– Tarkoitus on samalla markkinoida koko kylää ja esitellä remontoitua Rautahovia. Tavoitteenamme on viestittää, ettei Rautajärvi ole mikään pahin takametsä mitä löytyy, vaan täälläkin tapahtuu paljon. Ohjelma on tarkoituksella tehty hieman nuoremman väen mieleiseksi, Hippeläinen avaa.

Yrittäjäesittelyn lomassa tarjotaan pullakahvit, ja kello 19 alkaen yleisö pääsee availemaan nauruhermojaan, kun lavalle astuu kokenut stand up -koomikko Arimo Mustonen.

Koko illan show Rautajärven Rautahovissa la 30.4. klo 17 alkaen. Klo 19 stand up -koomikko Arimo Mustonen, klo 21.30 rockyhtye Tiisu.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?