Kakarat kuriin!

Sattui keskiviikkona 27.4. iltapäivällä Asevelitiellä, että noin 8–10 polkupyöräilevän pojan joukkio häiriköi naisautoilijaa estämällä tämän kulkua tukkimalla tien röyhkeästi. Pyörillä keulineet pojat näyttivät kuskille keskisormea.

Naisautoilija onnistui pujottelemaan sakin läpi, mutta meissä autoilijoissa on myös kuumakalleja. Jos tällainen häiriköinti toistuu, joku lyhytpinnainen kuski voi ilman muuta ajatella, että penskat väistävät, ja jos niin ei sitten käykään, niin voi käydä tosi huonosti.

Seuratkaapa vanhemmat vähän, minkälaisissa porukoissa poikanne liikkuvat. Nämä häiriköt olivat ehkä noin 5.–6.-luokkalaisia, vaikea sanoa. Olisivatko samoja tyyppejä, jotka ovat olleet sen Nuormaantien autiotalonkin ikkunoita särkemässä.

Miesautoilija

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?