Minitytöt kohtasivat Pyrinnön treenipeleissä

Aada Pajula onnistui tärkeässä paikassa.

Aada Pajula onnistui tärkeässä paikassa.

Pälkäneen 10–11-vuotiaat minitytöt kutsuttiin kauden päätteeksi Tampereelle pelaamaan kaksi harjoitusottelua Pyrinnön joukkueita vastaan.

Ensin kohdattiin Pyrintö-05 Challenger. Ottelu oli alusta asti todella tasaista, eikä kumpikaan päässyt missään vaiheessa yli neljän pisteen johtoon. Loppuhetkillä Aada Pajula ja Sanni Ketola saivat hyvistä paikoista korit venyttäen johdoksi 30–26. Pyrintö teki loppuun vielä yhden korin, mutta lopulta tytöt veivät ottelun kahdella pisteellä. Ottelun tsempparina palkittiin Viola Raatikainen.

Toinen ottelu oli Pyrinnön -06 tyttöjä vastaan. Liekö ruokatauko ja vanhemmista tytöistä otettu voitto vaikuttanut tyttöjen otteisiin, mutta mikään ei tuntunut onnistuvan. Aika nopeasti Pyrintö karkasi reiluun johtoon, eikä otettaan hellittänyt. Toisella puoliskolla tsemppiä taas löytyi, mutta lopputulokseen se ei enää vaikuttanut. Pyrintö voitti selvästi 62–28. Ottelun tsempparina palkittiin Sanni Ketola.

Nyt minityttöjen kevään pelit on pelattu. Tästä on hyvä jatkaa ensi kaudella pelejä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?