LC Luopioinen: Leijonien huhtikuun kokouksen teemana oli liikunta

Reetta Heikkilä valittiin Vuoden Liikuttajaksi

Leijonien presidentti Pertti Nieminen ojensi Reetta Heikkilälle Vuoden Liikuttaja -kunniakirjan.

Leijonien presidentti Pertti Nieminen ojensi Reetta Heikkilälle Vuoden Liikuttaja -kunniakirjan. Kuva Seppo Kääriäinen

Reetta Heikkilä ehti sopivasti Aitoon koulutuskeskuksen uima-altaalta vesijumpparyhmän parista saman rakennuksen niin sanotussa vanhassa ruokalassa pidetyn Luopioisten Leijonien kuukausikokouksen vieraaksi.

Leijonat valitsivat nimittäin tämän liikunnan monitoiminaisen Vuoden Liikuttajaksi 2016.

Luopioisten Lions-klubi myöntää Vuoden Liikuttaja -palkinnon tunnustukseksi omatoimisesta palvelutoiminnasta, joka lisää yleistä hyvinvointia ja viihtyvyyttä. Palkintoa on jaettu jo yli 20 vuoden ajan. Viime vuonna vastaavan huomionosoituksen sai Pia Haili toiminnastaan 3 – 6 -vuotiaiden lasten liikuntaryhmän kanssa.

 

Haminasta Aitooseen

Haminasta muutama vuosi sitten aitoolaistunut Reetta Heikkilä kertoi, että hän haluaa jakaa liikunnan iloa ja auttaa ihmisiä löytämään terveen ja hyvinvoivan kehon.

Lapset ja aikuiset, yleisurheilukerhot, uimakoulut, vesijumpparyhmät , melonta, kehovalmennus, juoksukoulut, tilauskeikat, kuntoutus ja erilaisten tapahtumien järjestäminen täyttävät valmentaja, liikunnanohjaaja ja kuntosaliohjaaja Reetan työpäivän. Kesällä hänet nähdään esimerkiksi Sappee Trailrun -maastojuoksutapahtuman ja Sappee MTB -maastopyöräilytapahtumien järjestelypuuhissa.

– Ajan organisointi on joskus haasteellista ja omat treenit jäävät helposti vähemmälle, sanoo Reetta Heikkilä.

Omaa mieltä lähellä on ehdottomasti luonto sen kaikissa ilmenemismuodoissaan. Yleisurheilu on myös sydäntä lähellä.

Facebookista löytyy Reetan nurinkurin -kuvia, jotka kertovat omaa kieltään siitä, millä tavalla Reetta kokee luonnon ja liikunnan omakseen.

 

Liikunta on 40-vuotiaan klubin juhlateema

Lions Club Luopioinen täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Leijonat ovat ottaneet ison haasteen. Yhdistys on päättänyt koordinoida Luopioisten kuntoradan peruskunnostuksen, joka tapahtuu tämän vuoden aikana. Juhlavuoteen projekti sopii hyvin, koska Leijonat olivat keskeisessä roolissa jo kuntoradan perustamisvaiheissa 80-luvulla.

Leijonien huhtikuun kuukausikokous päätti myös muuta liikuntaan liittyvää. Klubi kutsuu Pälkäneen ja Hauhon leijonaklubit niin sanottuun kolmen klubin turnaukseen, joka on perinteisesti vietetty sählyn tai frisbeegolfin merkissä. Tänä vuonna turnaus päätettiin järjestää hieman poikkeavasti ongintakilpailuna Laipaanmaan Pihtilammella toukokuun loppupuolella.

 

Seppo Kääriäinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?