Rattijuoppo kolaroi Lahdentiellä

37-vuotias mies törmäsi henkilöautolla pakettiauton takapuskuriin Kangasalla Lahdentien ja Sahalahdentien risteyksessä tiistaina 3.5. Poliisipartio sai hätäkeskukselta ilmoituksen kolarista Lahdentieltä Sahalahdentielle nousevan rampin päässä.

Pakettiautoilija kertoi nousseensa rampille Tampereen suunnasta aikomuksenaan kääntyä Sahalahden suuntaan. Hiljentäessään vauhtiaan rampin päässä hän oli huomannut takaa tulevan auton lähestyvän häntä kovalla vauhdilla, mutta ei ollut ehtinyt väistää autoa. Takaa tullut henkilöauto törmäsi pakettiauton takapuskuriin.

Pakettiauto selvisi törmäyksestä pienin vaurioin, henkilöauto sitä vastoin vaurioitui kolarissa enemmän. Henkilöautoilijalle alkometri näytti törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman, ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?