Hietaset ja Hela hyväntekeväisyyskonsertin tähtinä

Pilke Stay Up LateKangasalalainen Pentti Hietanen perheineen, Kummelista tuttu Heikki Hela ja Pauli Hanhiniemi nousevat Tampereen Pakkahuoneen lavalle keskiviikkona 11.5. yhdessä kehitysvammaisten muusikoiden kanssa.

Pilke Stay Up Late -hyväntekeväisyyskonsertilla tuetaan ennakkoluulottomuutta ja tasavertaisuutta. Niinpä yhdessä tekeminen on viety uudelle tasolle: artisteja säestää kehitysvammaisten muodostama Vimmart Stay Up Late -yhtye. Toisena housebändinä toimii tamperelainen Hauli Bros. Mukaan saatiin myös mies ja kitara esityksen pitävä Dave Lindholm.

Konsertin järjestäjänä on ryhmä TAMKin Proakatemian yrittäjyysopiskelijoita. Stay Up Late on Iso-Britanniasta lähtöisin oleva konsepti, joka tarjoaa jokaiselle yhdenvertaisen illanviettomahdollisuuden sekä kannustaa ennakkoluulottomuuteen.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?