Kesän avaus: Onkkaala täyttyy iloisesta kesäohjelmasta

Kylänraitilla tapahtuu

Kesäinen tunnelma valtaa Pälkäneen tulevana lauantaina, kun pälkäneläiset yrittäjät järjestävät Onkkaalan raitille monenlaista tapahtumaa. Kylänraitilla tapahtuu kello 10 ja 15 välillä. Tiedossa on esimerkiksi Pälkäneen kunnan tapahtuma Pakanrannassa, kirpparitapahtuma Aito Säästöpankilla, puutarhapäivä Rautiassa, Kostia-keskuksen Pop up -ravintola ja arvontoja lukuisissa liikkeissä. Osuuspankilla järjestetään zumbaa lapsille, ja kukkaistytöt paistavat vohveleita Pälkäneen Kukan edustalla. Liikkeissä on tapahtuman ajan erikoistarjouksia.

Tapahtuman järjestelyissä mukana ollut Anssi Kukkonen Sydän-Hämeen Lehdestä kertoo, että tämän kesän uutuutena on lahjakorttimyynti paikallisiin yrityksiin.

– Myynnissä on 50 kappaleen erä 30 euron arvoisia lahjakortteja paikallisiin yrityksiin 20 euron hintaan. Aika hyvä diili siis. Lahjakortteja myydään yksi per asiakas, Kukkonen kertoo.

Lastenkonsertti Vilpolassa

Pälkäneen Syke ry järjestää iltapäivän päätteeksi ohjelmaa perheen pienimmille, kun lastenkonsertti pärähtää käyntiin Vilpolassa. Pikkuväki pääsee jammailemaan kello 15 alkaen. Sykkeen bändissä soittavat Pekka Mikkola, Arto Karppinen, Eetu Järvinen, Petri Tuomioja ja Mikko Kaipainen. Solisteina laulavat Oona Tuomioja, Helmi Raivio, Pauliina Jaakkola sekä Vera Suutari ja lapset. Konsertti kestää noin tunnin.

– Ohjelmistossa on tuttuja lastenlauluja, joita yleisön on helppo laulaa mukana. Luvassa on rokkaavia ja rytmikkäitä sovituksia, joita aikuisetkin kuuntelevat mielellään. Moniin lauluihin ohjataan myös leikki mukaan, Pauliina Jaakkola Syke ry:stä kertoo.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?