Poliisi kaipaa havaintoja Toni Tikkasesta ja hänen autostaan

Toni Tikkanen on noin 175-senttinen ja hoikkavartaloinen. Hänen hiuksensa on värjätty vaaleiksi. Kotoa lähtiessään hänellä oli jalassaan vaaleat farkut ja vaalean ruskeat kävelykengät. Hän oli pukeutunut mustaan toppatakkiin tai kevyempään tummaan, vyötäröpituiseen päällystakkiin.

Toni Tikkanen on noin 175-senttinen ja hoikkavartaloinen. Hänen hiuksensa on värjätty vaaleiksi. Kotoa lähtiessään hänellä oli jalassaan vaaleat farkut ja vaalean ruskeat kävelykengät. Hän oli pukeutunut mustaan toppatakkiin tai kevyempään tummaan, vyötäröpituiseen päällystakkiin.

Kangasalalainen Toni Tikkanen on ollut kateissa jo puolitoista kuukautta. 38-vuotias Tikkanen lähti kotoaan 9. huhtikuuta kertomatta kenellekään aikeistaan.

Poliisi ei ole saanut tutkinnassaan mitään viitteitä Tikkasen määränpäästä tai edes suunnasta, johon hän on lähtenyt. Tutkinnassa ei ole tullut ilmi mitään sellaista, joka tukisi ajatusta siitä, että Tikkanen on lähtenyt jonkun luo. Selvitysten perusteella hänellä ei ole ollut rahaa mukanaan, eikä hänen pankkitilillään ole katoamisen jälkeen tapahtumia.

Lauantaiaamun 9.4. jälkeen Tikkasen liikkeistä ei ole toistaiseksi saatu mitään tietoja tai havaintoja. Myöskään ajoneuvosta ei ole saatu mitään vihjetietoja.

On todennäköistä, että Tikkanen on liikkunut itsekseen ja puheisiinsa viitaten hän on saattanut ajaa myös jonnekin syrjäiselle paikalle. Tikkanen lähti liikenteeseen punaisella vuosimallin 1997 Opel Astra -henkilöautolla, jonka rekisteritunnus on ZGV-990.

Toni Tikkanen lähti kotoaan Kangasalta punaisella kaksiovisella Opel Astralla.

Toni Tikkanen lähti kotoaan Kangasalta punaisella kaksiovisella Opel Astralla.

Kaikki vihjeet Tikkasen löytämiseksi ovat toivottuja. Havainnot Tikkasen käytössä olevasta autosta helpottaisivat tutkintaa. Tieto ajoneuvon löytymisestä tai tuoreista henkilöhavainnoista pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen 112. Kiireettömämmät vihjeet pyydetään lähettämään sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi ja virka-aikaan numeroon 0295 445 475.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?