Neljännesvuosisata kevätmarkkinoita

Kangasalan yrittäjien kevätmarkkinat halusi herätellä 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi liikkeelle myös itseään nuorempaa väkeä. Tämä näkyi myös ohjelmassa, johon oli koottu perinteisten elementtien oheen aiempaa enemmän houkuttimia nuorille, nuorille aikuisille ja lapsiperheille.

Sattumaa tai ei, mutta myös Vuoden kangasalalainen oli tänä vuonna nuorempaa kaartia kuin yleensä. Kunnian sai sahalahtelaistaiteilija Anssi Kasitonni, Ars Fennica -palkittu taiteen moniottelija, joka tänä kesänä toimii myös Mäntän kuvataideviikkojen kuraattorina.

Monenlaista esitystä todistaneelle ohjelmalavalle kipusivat ansaitusti kertaamaan tapahtuman syntyaikoja myös markkinoiden isähahmot Kari Hildén ja Rauno Heikkilä.

Miten musiikki tuli Anssi Kasitonnin elämään? Isoveljen opettaman kitaransoiton ”heviotteen” myötä. Vuoden kangasalalaiseksi valittu Kasitonni esitteli otetta toiselle muusikolle, Pekka Simojoelle – vuoden kangasalalaiselle vuosimallia 2015.

Miten musiikki tuli Anssi Kasitonnin elämään? Isoveljen opettaman kitaransoiton ”heviotteen” myötä. Vuoden kangasalalaiseksi valittu Kasitonni esitteli otetta toiselle muusikolle, Pekka Simojoelle – vuoden kangasalalaiselle vuosimallia 2015.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?