Hirvi hyppäsi eteen Niitty-Seppälän suoralla

Vasomisajan lähestyessä viimevuotiset vasat erotetaan emostaan. Auton alle jäänyt urosvasa ei pärjännyt ilman emoaan, vaan eksyi ensin Onkkaalaan ja loikki sitten auton alle Niitty-Seppälän suoralla. Lukijan kuva.

Vasomisajan lähestyessä viimevuotiset vasat erotetaan emostaan. Auton alle jäänyt urosvasa ei pärjännyt ilman emoaan, vaan eksyi ensin Onkkaalaan ja loikki sitten auton alle Niitty-Seppälän suoralla. Lukijan kuva.

Edellisvuotinen hirviurosvasa seikkaili torstaina iltapäivällä Onkkaalassa. Hirvi ravasi muun muassa Asevelitien suunnassa.

Viiden jälkeen Luopioisia kohti ajellut henkilöautoilija törmäsi hirveen Pälkänevedentiellä Niitty-Seppälän suoralla. Tien vasemmalta puolelta auton eteen hypännyt hirvi kuoli rytäkässä ja auton naiskuski sai rikkoontuneista laseista verinaarmuja kasvoihinsa ja käsiinsä. Vammat tarkistettiin saman tien, sillä paikalle saapui sattumalta ambulanssi. Autosta hajosi tuulilasi ja kuljettajan oven lasi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?