Kesä alkaa vihreänä

Perinteisessä kesänavauksessa Kangasalla on tänä vuonna poikkeuksellisen vihreitä sävyjä, kun Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö toimii virallisena kesän avaajana. Kesä avataan lauantaina 4. kesäkuuta Tapulinmäellä.

Tällä kertaa tapahtuma käynnistellään hieman poikkeuksellisesti yhteislaulutuokiolla, jossa yleisö saa laulaa kesäisiä, tuttuja lauluja kansanedustaja, taiteilija Mikko Alatalon johdolla. Säestäjänä on kangasalalainen muusikko Jammi Humalamäki. Yhteislaulutuokio tulee olemaan jatkossakin osa tapahtumaa.

Kesän avauksessa kuullaan perinteiseen tapaan tuoreen ylioppilaan ja Kangasalan lukion kunniaylioppilaaan puheet.  Tämän vuoden kunniaylioppilaaksi on valittu viulunsoiton opettaja ja Kangasalan Pikkupelimannien ja Balladipelimannien pitkäaikainen vetäjä Leenamaija Raukola. Tapahtuman juontaa koko tapahtuman ”isä”, entinen kansanedustaja Heikki A Ollila.

Tapahtuman jälkeen yleisöllä on tunnin ajan vapaa pääsy Kotiseutumuseoon. Nuorisoseura pitää ulkoilmakahvilaa tapahtuman ajan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?