Matkailuapurahoja jaettiin 5800 eurolla

Kangasalan Matkailurengas ry:n hallitus on käsitellyt vuoden 2016 matkailuapurahahakemukset. Apurahaa oli jaettavana 5800 euroa yrityksille ja yhdistyksille markkinointiin, tuotekehittämiseen, tapahtumiin ja muihin Kangasalan matkailua edistäviin hankkeisiin. Apurahapäätöksissä painotettiin tänä vuonna toimijoiden välistä yhteistyötä ja uusien toimintatapojen luomista.

Apurahaa saivat Kangasalan Karjalaseura (700 euroa Äijälä-talon markkinointiin), Kangasalan Kädentaitajat (600 euroa Kädentaitajien myymälän markkinointiin), Kangasalan Lepokoti-säätiö (500 euroa teatteriesitysten markkinointiin), Kangasalan Pikkuteatteriyhdistys (600 euroa kesäteatterin lastennäytelmän markkinointiin), Kangasalan Sanomalehti-Osakeyhtiö/Kangasalan SK/Kangasalan Kisa/Pedart Oy (1000 euroa Kangasalan liikuntatapahtumien yhteismarkkinointiin), Kangasala-talo (2100 euroa Kangasala tutuksi pyörällä -reitin kehittämiseen ja pilotointiin) sekä T:mi Päivi Mansikka-aho (300euroa Kesäpäivän Gallerian markkinointiin).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?