Opiston ohjelma jaetaan kahden viikon päästä

Kansalaisopiston ohjelma jaetaan muutaman vuoden tauon jälkeen Sydän-Hämeen Lehden välissä. Pitkä perinne katkesi, kun Pälkäneen, Kangasalan ja Akaan opistot liittyivät Valkeakoski-opistoon ja ohjelmatarjonta koottiin yhteiseen vihkoseen.

Tänä kesänä kullekin alueelle tehdään oma opas, joka jaetaan viiden eri paikallislehden välissä. Valkeakosken kurssit on koottu maanantaina 13.6. Valkeakosken Sanomien välissä jaettavaan liitteeseen. Pälkäneen ja Luopioisten kurssit löytyvät keskiviikkona 15.6. jaettavan Sydän-Hämeen Lehden välistä ja Kangasalan kurssit 17.6. ilmestyvästä Kangasalan Sanomista. Lisäksi Akaan ja Urjalan kurssit kootaan omiksi liitteiksi Akaan Seudun ja Urjalan Sanomien väliin.

Kunkin alueen erityispiirteet otetaan ohjelmien kuntakohtaisissa versioissa huomioon. Kurssiohjelma kannattaa laittaa talteen, sillä siinä on sekä syksyn 2016 että kevään 2017 kurssit.

Koko toiminta-alueen kurssitarjonta löytyy Valkeakoski-opiston kotisivuilta www.valkeakoski.fi/valkeakoski-opisto 13.6. lähtien. Kursseille ilmoittautuminen alkaa 20.6. kello 9. Oman kunnan lisäksi voi lähteä mukaan myös naapurikunnan kursseille, jos sieltä löytyy omaan kiinnostukseen ja aikatauluun paremmin sopiva kurssi.

Kursseja on tarjolla yhteensä 735. Koko lukuvuoden kestävän opetuksen lisäksi järjestetään lyhytkursseja. Kurssit toteutuvat, jos mukaan lähtee vähintään seitsemän osallistujaa. Niin sanottu pienryhmä voi aloittaa 3–6 osallistujalla. Lisäksi tarjolla on lasten ja nuorten taiteen perusopetusta teatteri-ilmaisussa, balettikoulussa ja kuvataide- ja käsityökoulussa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?