Musiikkiteatteri kyläkierroksella

Pälkäneen musiikkiteatteri valloittaa Pälkäneen kylät kolmannen kerran kesäkiertueella 18–19. kesäkuuta. Ohjelmassa on musiikkiteatteriesitys Quattro Staggioni, joka kestää tunnin ja 20 minuuttia. Esityksen jälkeen pidetään tanssit, jonka rytmistä vastaa musiikkiteatteri.

Quattro Staggioni on musiikin täyttämä tarina Rysäjärven kunnasta, joka ottaa muuttuvan yhteiskunnan haasteet vastaan ja selviytyy niistä perin hyvin omaperäisten ratkaisujen avulla. Näytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut Pasi Repo.

 

Kiertueaikataulu:

  • La 18.6 klo 13. Luopioinen Seuratalo
  • La 18.6 klo 19. Laitikkala Seuratalo
  • Su 19.6 klo 13. Rautajärvi Rautahovi
  • Su 19.6 klo 18. Pälkäne Onkkaala

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?