Siltalan Pehtoori Rönnin Kesäteatterissa

Rönnin Kesäteatteri Oriveden Eräjärvellä hyppää ensi kesänä elokuvaklassikko Siltalan Pehtoorin pyörteisiin. Romanttinen komedia saa ensi-iltansa lauantaina 18. kesäkuuta kello 15. Siltalan Pehtoorin näytökset jatkuvat pienen keskikesän tauon jälkeen 4.8. saakka.

1900-luvun alkupuolelle sijoittuvassa näytelmässä Siltalan kartanon tulevaisuus on vaakalaudalla. Kartanon nuori ja kaunis leskiemäntä, kapteeninrouva Lilli Lind joutuu luopumaan rakkaasta kartanostaan, jos ei löydä rahoja, jolla ostaa ulos miesvainajansa sisarenpoika. Tila tekee tappiota ja siksi nuori emäntä päättää palkata erikoisesti käyttäytyvän ja salaperäisen agronomi Paul Björenstamin uudeksi pehtooriksi pistämään tilan talouden kuntoon. Huumorintäyteisen komedian ohjaa Jarmo Skön.

Eräjärvellä kesäteatteria pääsee kokemaan upeassa miljöössä ja mukavassa selkänojallisessa katsomossa. Ryhmille on tarjolla erilaisia teatteripaketteja ruokailuineen ja kulttuurikohteineen.

Lisätietoja löytyy osoitteesta erajarventeatterit.fi.

 Siltalan Pehtoori (Teemu Heikkinen) ja Kapteeninrouva (Leea Lappalainen). kuva Mainosstudio SannaH.


Siltalan Pehtoori (Teemu Heikkinen) ja Kapteeninrouva (Leea Lappalainen). kuva Mainosstudio SannaH.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>