Kyötikkälän juoksukoululle vetoapua stipendistä

Kyötikkälän kentällä Keiju junior -juoksukoulua viime viikolla pitänyt Vehmaisten Urheilijat sai uudistuneen juoksukouluohjelman toteuttamiseen 300 euron stipendin Suomen Urheiluliitolta. Kaikkiaan stipendi myönnettiin 27 seuralle ympäri Suomea.

– Kyseessä on seurojen työkalu, jolla on helppo innostaa ja opettaa lapsia juoksemaan ja liikkumaan. Se on 6–12-vuotiaille lapsille suunnattu 5–10 kerran juoksukoulukonsepti, joka käy hyvin avoimeksi harjoitukseksi koko seuran toiminta-alueen lapsille, kertoo Suomen Urheiluliiton projektivastaava Matti Hannikainen.

Juoksukoulun tarkoituksena on opettaa lapsia liikkumaan ja juoksemaan. Kaikki toiminta on erikseen koulutettujen ohjaajien johtamaa. Kuluvalle vuodelle toimintaa uudistettiin uusilla oheistapahtumilla.

Tavallisen juoksukoulun lisäksi seurat voivat nyt poimia ohjelmistoonsa maastojuoksutapahtuman, aikuisurheilijan vetämät harjoitukset tai juoksukoulukauden avaustapahtumaksikin käyvän yleisurheilupäivän.

Juoksukoulussa opetellaan juoksemisen lisäksi muutakin liikkumista venyttelyitä ja lämmittelyitä unohtamatta.

Juoksukoulussa opetellaan juoksemisen lisäksi muutakin liikkumista venyttelyitä ja lämmittelyitä unohtamatta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?