Aitoon Antiikki- ja Keräilymessut tulevat jälleen

Aitoon Antiikki- ja Keräilymessut täyttävät Aitoon Honkalan tilat tulevana viikonloppuna.

Aitoon Antiikki- ja Keräilymessut täyttävät Aitoon Honkalan tilat tulevana viikonloppuna.

Neljättä kertaa järjestettävät Aitoon Antiikki- ja Keräilymessut täyttävät Aitoon Honkalan tilat tulevana viikonloppuna. Kesäinen tapahtuma on saanut suuren suosion alan kauppiaiden keskuudessa, messujen näytteilleasettajiksi on saapumassa yli 40 antiikkialan kauppiasta ympäri suomen.

Tapahtuman tuottaja Torsti Nieminen tapahtuman järjestävästä ExpoNovasta kertoo, että myynnissä on esimerkiksi design-lasia, keittiöantiikkia, militariaa, keräilyrahoja, vanhoja kalusteita, antikvaarista kirjallisuutta, koruja, hopeaa ja keräilypostikortteja.
Aiemmin tapahtuma on järjestetty elokuussa, mutta tänä vuonna ajankohtaa aikaistettiin viikkoon ennen juhannusta. Kesäasukkaat ovat juuri saapuneet mökeille, eikä sää vielä suosi rannoilla makoilua. Odotettavissa on siis vilkas messuviikonloppu.
Arviointeja ja asiantuntijoita
Messuilla on tavattavissa esimerkiksi vanhojen rahojen ja postikorttien asiantuntijoita. Monet tapahtuman kauppiaista myös ostavat mielellään vanhaa tavaraa, kauppaa messuilla voidaan siis tehdä kahteen suuntaan.
ExpoNovan järjestämät Antiikki- ja Keräilymessut Pälkäneellä Aitoon Honkalassa, Honkalantie 4, lauantaina ja sunnuntaina 18.-19.6. kello 10 – 16.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?