Pälkäne valitsee hallintojohtajan ja rakennustarkastajan

Keskiviikkona kello 18 kokoontuvat kunnanvaltuusto valitsee Pälkäneelle uuden hallintojohtajan. Kunnanhallitus pitää ykköshakijana hallintojohtajan sijaisuutta tällä hetkellä hoitavaa Tuomas Hirvosta.

Hallintojohtajan virka tuli avoimeksi, kun viime elokuussa tehtävässä aloittanut Jarno Moisala erosi puolivuotisen koeajan viime päivinä. Tuomas Hirvonen saatiin tammikuussa pikahälytyksellä hoitamaan hallintojohtajan tehtäviä.

Virka keräsi 52 hakemusta. Hirvosen lisäksi haastateltujen kärkihakijoiden joukkoon nousivat hallintotieteiden maisteri Matti Latva-Pirilä, oikeustieteen maisteri Rauno Maaninka, diplomi-insinööri Jaana Koota ja hallintotieteiden maisteri Salla Saari-Männistö. Heistä Hirvonen ja Saari-Männistö lähetettiin soveltuvuustestiin.

Hallintojohtaja toimii hallinto-osaston esimiehenä ja hänen alaisuuteensa kuuluvat muun muassa kunnan talous-, henkilöstö- ja tietohallinto sekä kehittämis-, työllisyys- ja elinkeinopalvelut. Hallintojohtaja vastaa henkilöstöhallinnosta ja toimii kunnanhallituksen sekä -valtuuston sihteerinä ja valmistelijana.

Tällä viikolla haastatellaan rakennustarkastajaehdokkaat. Virka jäi avoimeksi, kun Anitta Käenniemi siirtyi keväällä Hämeenlinnaan. Myös rakennustarkastajan sijainen on vahvoilla virkaa täytettäessä: luopioislainen Iiro Mäkelä kuuluu haastatteluun kutsuttujen joukkoon. Hakijoita oli kaikkiaan 11.

Hallintojohtajan sijaisuutta hoitava Tuomas Hirvonen (oikealla) on vahvoilla vakituiseksi viranhaltijaksi.

Hallintojohtajan sijaisuutta hoitava Tuomas Hirvonen (oikealla) on vahvoilla vakituiseksi viranhaltijaksi.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?