Lavatanssijumppaa Puntarin kentällä

Puntarin kentällä pistetään jumpaten koreasti heinäkuussa. Sunnuntaisin 3.7. alkaen kokoonnutaan jumppaamaan Laviksen tahtiin kello 18–19. Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppaa, valssia, polkkaa, foxia, salsaa, jenkkaa ja tangoa.

Lavis-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja, ja jokainen löytää tunnilta taatusti omat tähtihetkensä. Lisätietoa esimerkiksi tuntimaksuista löytyy Kuhmalahden Kisan nettisivuilta ja Facebookista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?