Onkkaalan ja Aitoon teitä asvaltoidaan

Osa Onkkaalan kaduista jäi viime kesänä kurjaan kuntoon, kun kunta uusi Asevelitien, Takolantien, Nuohoojantien, Sepäntien ja Kirvesmiehentien alla kulkevia vesijohtoja. Tiet päästään päällystämään uudelleen valtuuston myöntämän 50 000 euron lisämäärärahan turvin.

Asevelikylän teiden lisäksi asvaltoidaan osa Myllärin- ja Sahanteistä. Niiden päällysteet kaivettiin putkien uusimisen vuoksi ylös jo toissa vuonna.

Asvaltointiurakat sai hoidettavakseen Lemminkäinen Infra Oy, joka tarjoutui tekemään 9000 neliömetrin päällystystyöt 72 000 eurolla. Päällystyksiin on lisämäärärahan jälkeen käytettävissä 100 000 euroa, joten myös osa Aitoon Pukkivuoren kaavateistä saa asvaltin.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?