Nähtävää ja kuultavaa Vuolijoella

Pälkäneen Vuolijoella riittää nähtävää ja kuultavaa heinäkuun alkupuolella. Tiistaina 5.7. kantele soi Vähä-Kyörissä (Vuolijoentie 456/Vanhatie 11). Pirtissä on ensin avoimet ovet kello 14 alkaen, ja kello 18–20 Tuija Haapala ilahduttaa kävijöitä kanteleen soitolla. Hän soittaa perinteisiä suomalaisia sävelmiä konserttikanteleella. Kuunnellessaan voi samalla tutustua historialliseen yli 100-vuotiaaseen pirttiin ja tupaan.

Ateljee Galleria Virpi & Orbissa(Niskavuorentie 405) puolestaan luennoi keskiviikkona 6.7. diplomigemmologi Tarmo Grönqvist suomalaisista jalokivistä. Kello 18–20.30  kuultava esitelmä sisältää kuvia ja kivinäytteitä. Vastaava esitelmä on pidetty Suomen Kultaseppien Liiton 110-vuotisjuhla- näyttelyn yhteydessä Kansallismuseossa viime lokakuussa. Tilat avataan tuntia ennen luentoa, jotta vieraat voivat tutustua Tarmo Grönqvistin taidenäyttelyyn sekä aittapuodin valikoimiin. Kahvio on myös auki.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?