Demokratiaa markkinoilla

Aurinkoinen sää helli markkinakävijöitä 2.7. lauantaina Kuhmalahden Pohjan maalaismarkkinoilla. Kangasalan Sosialidemokraattinen puoluekin oli pystyttänyt teltan, jossa oli tarjolla makkaran, mehun, ilmapallojen ja arpojen lisäksi yhteiskunnallista keskustelua. Puolueen valtuustoryhmän puheenjohtaja Pekka Lahti kertoo, että keskusteluissa nousi esiin erityisesti sote-ratkaisu ja valtakunnan hallituksen oikeistolainen politiikka. Erityisesti terveyspalveluiden yksityistämissuuntaus nähtiin uhkana myös paikallisesti. Markkinakojulla hääri Kuhmalahden aktiividemari Kari Koljonen makkaranpaistossa, ilmapallontäytössä kunnallisjärjestön sihteeri ja puuhamies Isto Kaarne. Demarit kiittää aktiivisesta keskustelusta ja hienosti järjestetyistä markkinoista.

Kangasalan Sosialidemokraatit

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?