Leirin voisi jo purkaa aluejätepisteestä

Ovatko nojatuolit ja grilli jollekin päivittäistavaroita, kirjoittaja ihmettelee.

Ovatko nojatuolit ja grilli jollekin päivittäisjätteitä, kirjoittaja ihmettelee.

Tervehdys sinä, joka perustit pehmeän leiripaikkasi Mieliäntien aluejätepisteeseen pari viikkoa ennen juhannusta. Toivottavasti olet nauttinut maaseudun rauhasta grillaillen ja pehmeillä nojatuoleilla istuen. Voisitko kuitenkin pikkuhiljaa siirtää leirisi kotikorsusi uumeniin, sillä kohta alkaa aurauskausi.

Mikäli toit nuo huonekalusi ja grillisi kaatopaikalle toimitettavaksi, olet ilmeisesti lukutaidoton tai todella varakas. Sinun päivittäisjätteesi kun ovat meille maalaisille hiukan outoja ja arvokkaita. Vai oletko niitä, jotka pilasivat ja saivat levähdyspaikkojen jäteastiat poistetuiksi? Mikäli tarvitset opastusta, niin soittele jätepisteen kyltissä olevaan numeroon.

Tämä jätepiste on meille vakioasukkaille tärkeä, kun täällä ei niitä jätteitä haeta joka torpan kulmilta.

Joku saattaa tunnistaa kenen kurkihirren alta nuo ovat pois ja kertoa sen jätehuoltofirmalle, niin osaavat lähettää laskun oikeaan osoitteeseen.

Metallit voi viedä kylällä olevaan firmaan ilman maksua samalla kun hakee saunasimansa sieltä. Huonekaluille voit keksiä myös oikean hävityspaikan ja ihan virallisen. Sen verran voin lohduttaa, ettet ole ainoa, joka ei tiedä mitä on päivittäisjäte.

Ilkka Iivari

Ohjeet eivät neuvo tuomaan nojatuoleja ja grillejä aluejätepisteeseen.

Ohjeet eivät neuvo tuomaan nojatuoleja ja grillejä aluejätepisteeseen.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?