Luopioisten taidekesä tarjoaa viimeisiään

Päivi Järvinen

Päivi Järvinen.

Luopioisten taidekesän tarjontaan ehtii tutustua vielä tämän viikon ajan. Luhtiaitoissa on esillä kuvia, runoja, ääniteoksia, installaatioita ja musiikkia sisältävä Vesi kertoo -näyttely. Taiteilijat  Leena Häkkinen, Päivi Järvinen ja Timo Väänänen  esittelevät näyttelyään tulevana viikonloppuna. Esityksiä on neljä: perjantaina 5.8. kello 22, lauantaina 6.8. kello 12, 14 ja 18.
Näyttely on osa laajaa Pohjoinen vesi-kokonaisuutta.

Neljän pirkanmaalaisen taiteilijan Helena Perkiön, Heidi Piipon, Maija Tepon ja Leena Vainion muodostaman Baren Baren -ryhmän Lähellä -näyttely on esillä Jyvämakasiinissa 20.8. asti.

Kukkia Navettakalleriassa

Ruoveteläinen Raili Rannikko on sen sijaan vastikään ripustanut työnsä Navettakalleriaan. Näyttelyn nimi on Kesän kukista kuurankukkiin.

Rannikko on alkuperäiseltä ammatiltaan puutarhuri ja työskentelee seurakunnan vahtimestarina. Hän on kouluttanut itseään  määrätietoisesti kansalais-ja työväenopistojen kursseilla sekä muilla taidekursseilla.
Luonto on lähellä Rannikon sydäntä, ja erityisesti kukkia hän kuvaa mielellään. Kukkiin keskittyvät hänen Navettakalleriaan tuomansa työtkin.
Näyttely  on avoinna 3.8.-3.9. asti  tiistaista lauantaihin kello 10-18.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?