Heikki Silvennoinen tähdittää R3-festaria

Raikku rokkaa ja rakastaa -karkelon perjantai-illan kova vahvistus tulee kotikunnasta: Heikki Silvennoinen tähdittää R3-festarin avausiltaa. Lisäksi perjantaina esiintyvät Sorrowhearts ja Electric Beat Orgy.

Lauantaina lavalle kipuavat isäntäbändi Stillin lisäksi Ile Kallio Big Rock Band, Huojuva Lato, Ingelius Flamelight ja Coversion.

Raikku rokkaa ja rakastaa järjestetään Peltolan tilan pihamaalla Raikuntien varressa. Tänä kesänä karkelon päätöspäivä sattuu päällekkäin Sahalahden Krouvin Kesäfestin kanssa. Juhlien esiintyjät edustavat kuitenkin varsin erilaista genreä: Raikussa soi juureva rock, Sahalahdelle saapuu lauantaina 20.8. legendaarinen konepopbändi Bad Boys Blue. R3-festarin lippuja myydään etukäteen Lippupalvelussa, Kesäfest-lippuja saa Tiketistä.

Heikki Silvennoinen saapuu R3-festarin perjantai-illan tähdeksi.

Heikki Silvennoinen saapuu R3-festarin perjantai-illan tähdeksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?