Liitolta tukea liikuntahallille

Pirkanmaan liitto pitää perusteltuna Pälkäneen liikuntahallin sijoittumista vuoden 2017 liikuntapaikkainvestointien rahoitussuunnitelmaan yhdessä Parkanon ja Tampereen hankkeiden kanssa. Kaikille kolmelle hankkeelle esitetään 750 000 euron valtionavustusta, ja Pälkäneen liikuntahalli on listattu kolmikosta avustusjärjestyksessä korkeimmalle.  TT Sports Oy:n  Kangasala Areena -hankkeelta edellytetään vielä lisäselvityksiä.

Liitto antoi lausuntonsa aluehallintoviraston rahoitusesityksestä, joka etenee myöhemmin hyväksyttäväksi opetus- ja kulttuuriministeriölle. Pirkanmaalta on esitetty Pälkäneen ja Kangasalan hallihankkeiden lisäksi seitsemää investointokohdetta vuosille 2017–20. Pirkanmaan liiton mukaan seuraavassa rahoitussuunnitelmaesityksessä tulisi lisätä avustettavia investointikohteita vuosille 2018–20, jotta maakuntaan voitaisiin jatkossakin osoittaa väestöosuutta vastaava liikuntapaikkarakentamisen rahoitus.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?