Jaakko Herrala sote-ruoriin

Kangasalalainen Jaakko Herrala on valittu sote-projektijohtajaksi Pirkanmaalla tehtävään sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistukseen sekä maakuntauudistukseen. Uudistuksen esivalmisteluun nimetty hallitus teki valinnan maanantaina. Samassa yhteydessä muutosjohtajaksi valittiin Kari Hakari. Molempien on määrä aloittaa työnsä syyskuun alussa.

Tehtäviin haastateltiin kaikkiaan kolmea hakijaa, joista valinta tehtiin hakemuksista ja haastatteluista saadun kokonaisarvion perusteella.

Kommentit (6)

 1. Uhri Urjalasta

  Työnantajani Urjalan kunnan huoli ihmisten ja perheiden syrjäytymisestä on ristiriitainen , koska sillä on vuosia ollut pakonomainen tarve tuhota laiminlyönteineen työntekijöitään ja perheitä .

 2. Uhri Urjalasta

  Ilmestyin taas tänne kommenttipalstalle häiriköimään ja kirjoittelemaan sekavia horinoitani. Olin pitkään hoidossa ja pääni saatiin sen verran kuntoon että voin taas jatkaa sekopäistä Urjala/kidutus/laiminlyönti juttuani.
  Tiedän että se ei kiinnosta ketään teistä, mutta sairaassa päässäni kuvittelen tämän jotenkin vaikuttavan johonkin. Koska olen päästäni sekaisin, kirjoitan kohta uudelleen ja väitän etten kirjoittanut tätä tekstiä.

   • Ymmärrän että totuus kirpaisee

    Siksi kysyin, koska minä olen itse kaivellut nenästäni pois herneitä jo vuosia virkkuukoukulla. Että tietoa virkkuukoukun toiminnasta on. Saat tämän minun parhaan koukkuni lainaksi ja jos malttaisit kirjoittaa arvostelun siitä kansainväliseen nenänkaivuulehteen, niin olisin kovin kiitollinen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?