Nuorten vaikuttamiseen etsitään ”Pälkäneen mallia”

Nuorisotoimi selvittelee alkusyksystä, millaisen nuorten vaikutuskanavan se voisi rakentaa Pälkäneelle päästyään mukaan ”Voimakasta myötätuulta nuorten vaikuttamiseen” -hankkeeseen. Tätä kautta haetaan uusia innovatiivisia tapoja hyödyntää internetin ja interaktiivisen median mahdollisuuksia nuorisotyössä. Syyskuussa käyntiin pyörähtävässä hankkeessa pyritään rakentamaan vaikuttamiskanavia 13–18-vuotiaiden nuorten kanssa.

Nuorisovaltuuston perustamista Pälkäneelle ei ole silti poissuljettu, vaan nuorten valtuusto voitaisiin perustaa uuden tai uusien vaikuttamiskanavien täydentämiseksi. Nuorisovaltuusto aloittaisi työnsä kesäkuussa 2017.

Kunnanhallitus on toivonut saavansa nuorisotoimen selvityksen tietoonsa syyskuun loppuun mennessä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?