Liikenteessä promilleja, kaasua ja hirvi

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä puoli kolmen aikaan Ruutanan suunnalla Lintulahdenraitilla pysäytetty autoilija mittautti yli törkeän rattijuopumuksen rajan kivunneet lukemat Kangasalla. Lisäksi kuskille tehty poliisin huumepikatesti osoittautui positiiviseksi. Alle 30-vuotiaalla ulkopaikkakuntalaisella miehellä ei ollut myöskään ajo-oikeutta – hän oli kortitta liikkeellä neljättä kertaa vuoden aikana.

Poliisin keskiviikkoisessa nopeusvalvonnassa moottoripyöräilijä kaasutti ylinopeutta Lahdentiellä hieman Raikun risteyksestä Pälkäneelle päin. Noin 45-vuotias mies päästeli 110 kilometriä tunnissa tieosuudella, jolla on 80 kilometrin tuntinopeusrajoitus.

Maanantaina Kangasalla Jyväskyläntiellä puolestaan sattui hirvikolari, kun hirvi juoksi tielle ja suoraan henkilöauton keulaan Siperiantien risteyksessä. Kohti Jyväskylää matkalla olleessa autossa kukaan ei loukkaantunut, mutta auto kärsi poliisin mukaan lieviä peltivaurioita.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?