Kunnallistiedot: Perjantaina 10. syyskuuta 1976

Luopioisten kunnanjohtaja-asia siirtyi seuraavaan valtuustoon

Luopioisten kunnanhallituksen esitys kunnanjohtajan viran perustamisesta kuntaan lokakuun alusta lukien ei saanut kunnanvaltuustoa taakseen ainakaan syyskuun kokouksessa. Luopioisten valtuusto siirsi asian käsittelyn seuraavaan kokoukseensa. Samoin siirrettiin seuraavaan kokoukseen kunnanhallituksen ohjesääntö, jossa on otettu huomioon kunnanjohtajan viran perustaminen.

Valtuusto hyväksyi lisätalousarvion kuluvalle vuodelle. Lisätalousarvion mukaan menot ovat 327 740 markkaa, tulot 138 840 markkaa, tulojen vähennykset 320 000 markkaa ja verotuksella koottava summa 508 900 markkaa.

Niilo ja Elvi Nikkilältä päätettiin äänestyksen jälkeen ostaa noin kolmen hehtaarin määräala 3,50 markan neliömetrihintaan. Määräala sijaitsee Luopioisten Kantolan kylässä. Maan ostamista varten päätettiin samalla ottaa Luopioisten Säästöpankilta 100 000 markan suuruinen pitkäaikainen laina. Osuuspankille myönnettiin tonttivaraus kahden rivitalon rakentamista varten vuoden ajaksi. Kauppahinnaksi määrättiin neljä markkaa neliöltä.

Valtuusto myönsi kunnansihteeri Hannu Rannalle eron 30.9. lukien.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?