Poika jäi mopon alle

Kahdeksanvuotias poika jäi mopon alle Finnentiellä Kangasalla keskiviikkoiltana puoli seitsemän jälkeen. Mopolla liikkeellä ollut 15-vuotias poika oli ajanut keskustan suuntaan, kun tien oikealta puolelta tulleesta nuorten poikien joukosta yksi oli yllättäen lähtenyt ylittämään tietä.

Mopoilija kertoi poliisille ehtineensä hieman hiljentää vauhtia, mutta tielle tullut poika joutui silti mopon töytäisemäksi. Hänet kuljetettiin sairaalaan, mutta pystyssä pysynyt mopoilija ei loukkaantunut.

Onnettomuuskohdalla on 40 kilometrin tuntinopeusrajoitus, eikä paikalla ole suojatietä. Mopoilija kertoi hänellä olleen vauhtia hieman ennen törmäystä noin 55 kilometriä tunnissa.

Poliisin mukaan sivulliset ovat kertoneet poikajoukon ilmeisesti pelanneen Pokemon Go -peliä ja liikenteen seuraamisen kärsineen sen vuoksi.

Vain vajaata tuntia aiemmin samaisella Finnentiellä, Liisantien risteyksessä, osuivat toisiinsa mopo ja pakettiauto. Jäähallin suunnasta keskustaan päin ajanut mopo törmäsi Finnentielle kärkikolmion takaa kääntyneen pakettiauton vasempaan kylkeen. Vakavilta vammoilta välttyivät autoilijan lisäksi sekä mopoa kuljettanut että hänen kyydissään ollut nuori.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?